HTML

svédBÚTOR Tuning Blog - IKEA átalakítási ötletek


Mit gondolsz az IKEA bútoraidról?

1. Tömegcikkek?

VAGY

2. A benned rejlő lakberendező / kézműves / asztalos önkifejeződésének lehetőségei?

Ha jelenlegi formájukban még inkább az 1. kategóriába sorolnád őket: itt az ideje, hogy VÁLTOZTASS EZEN! ;)

Fesd át! Szereld szét! Rakd össze másképp!

Csinálhatsz vele bármit, hogy egyénibbé tedd. Egyetlen kérésem van csupán: oszd meg velünk!

Küldd el a munka rövid leírását képekkel illusztrálva az info (kukac) svedbutor (pont) hu címre, vagy töltsd fel a Tuning feltöltése oldalon, és én megjelentetem.
Így büszkélkedhetsz a munkáddal, és segíthetsz másoknak is.

Értesülj a legújabb ötletekről azonnal! Iratkozz fel HÍRLEVELÜNKre!

Tartalom

Friss topikok

Csatlakozz hozzánk!

IKEA gyerek-lámpa gyöngyökkel és pillangóval

2010.02.05. 17:07 bozs

Kedves Olvasóim,

Mai bejegyzésem azoknak szól, akik kevés pénzből, de kreatívan szeretnék feldobni  egyszerű olvasólámpájukat, hogy kedves kislányszoba-tartozékká alakítsák azt. Tehát semmi szex, bocsi! ;)

Íme Dia tuning-sztorija:

"Kedves Átalakítók!

A képen egy egyszerű, 800 Ft-os LAMPAN lámpa látható, amit pár Ft-ból gyerekszobába való kedves világítótestté lehet varázsolni.:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tettem rá egy sor gyöngyöt (megfelelő hosszal még ragasztani sem kell), illetve egy pillangót ültettem rá, kétoldalú ragasztóval.
Mivel nagyon letisztult a forma, határtalan lehetőség van díszítésére, bármely szoba hangulatához megfelelően. Ráadásul Magyarországon gyártják, ami plusz örömmel töltött el!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stílszerűen egy ASPELUND szekrényen csücsül, amit falmatricával szintén gyerekessé alakítottam, amely semmibe nem került, mivel az Otthon magazin ingyenes mellélklete volt még a nyáron.

Kívánok mindenkinek élvezetes tuningolást!

Üdvözlettel:
  Kavasánszki-Knopf Dia"

Dia,
Köszönjük a kedves leírást, és a lehetőséget, hogy történeted bemutatásával jó példát mutathatunk másoknak is arra, hogy kis pénzzel, de nagy kreativitással hogyan lehet IKEA-s bútoraikat egyedibbé tenni!

Kedves Olvasók! Továbbra is várjuk a Diához hasonló kreatív anyukák, és ezermester apukák IKEA tuning sztorijait az info(kukac)olcsobbikea(pont)hu e-mailcímre, hogy aztán itt közkinccsé tehessük.

Üdv,

Bozsvári Ági

Szólj hozzá!

Címkék: ingyenes tuning ikea lámpa átalakítás olvasólámpa gyöngy gyerekszoba otthon magazin gyerek lámpa lampen aspelund

A bejegyzés trackback címe:

https://ikeatuning.blog.hu/api/trackback/id/tr761732113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása